вторник, 30 мая 2017 г.

Вантажоперевезення по Києву і Україні

Вантажоперевезення по Києву і Україні:
недорого і швидко (ціна: від 100 грн / год)
Добрий час доби, шановний користувач. Потрапивши на нашому сайті, Ви, швидше за все, шукали недорогий, швидкий і надійні вантажоперевезення по Києву (область) і Україна. Ми раді запропонувати Вам свої професійні послуги, як досвідчена компанія, що працює на ринку вже більше 10-и років.

Зателефонувати в наш диспетчерський центр і уточнити будь-яку цікаву для Вас інформацію за єдиним номером (099) 203-95-44 Ви можете ЦІЛОДОБОВО, чим не можуть похвалитися інші компанії, які можна знайти в пошуковій системі, за запитами на кшталт «вантажні перевезення київ» або «вантажоперевезення Україна ».

У таблиці нижче Ви можете ознайомитися з нашими цінами і переконатися, що в нашому випадку «недорого» дійсно означає низьку вартість послуг.

* Закінчення часу роботи вважається час розрахунку з водієм.
** Ціна вказана в одну сторону, при розрахунку суми вважається пробіг авто в обидві сторони.

*** Доплата за нічний час 50 грн. (21: 00-07: 00)

Ми приймаємо готівковий і безготівковий розрахунок, а для постійних корпоративних клієнтів у нас передбачена система знижок і програма лояльності. Ми працюємо з іменитими вітчизняними та зарубіжними компаніями та державними організаціями, що підтверджує професіоналізм і відповідальність при виконанні поставлених завдань.

Для того щоб оптимально виконувати вантажоперевезення по Києву недорого ми рекомендуємо вибирати автотранспорт відповідно до Ваших потреб. Якщо є необхідність транспортування не сильно габаритні вантажі - найкращий вибір буде мікроавтобус або Газель. Якщо, ж необхідні вантажоперевезення по Україні, то іноді можливі т.зв. «Довантаження», що може в кілька разів знизити вартість.

Всі деталі щодо послуг вантажоперевезень ми рекомендуємо уточнювати по телефону у наших менеджерів. Ми завжди готові прорахувати вигідні тарифи з урахуванням Ваших потреб і побажань.

Вантажні перевезення: Київ, Україна (вартість: від 3,5 грн / км)
Працюючи з нами, Ви отримуєте не тільки якісний сервіс за доступними цінами, а й надійних партнерів, які не підведуть в найвідповідальніший момент.

Ми дійсно надаємо послуги вантажоперевезення (Київ, Україна) дешево, тому що всі ціни вказані на сайті актуальні, вивчивши які Ви можете переконатися, що вони нижчі за середні.
Ми відповідально ставимося до вантажів, тому що всі наші вантажники працюють виключно на постійній основі і мають київську прописку.
Ми гарантуємо своєчасність доставки, тому що наш експедиторський відділ ретельно прораховує всі маршрути.
Ми відповідаємо за якість і даємо фінансові гарантії, тому що укладаємо договори на вантажні перевезення (Київ, Україна) і приймаємо як готівкову, так і безготівкову форму оплати (з ПДВ і без).
Наш автопарк - один з найбільших в Україні і Ви можете в індивідуальному порядку вибрати авто з необхідною вантажопідйомністю - від 1,5 до 20 тонн, а ймовірність того, що необхідна машина буде зайнята - мінімальна.
Ми постійно вдосконалюємось і розширюємо спектр послуг. Ми прагнемо, щоб працюючи з нами Ви отримували європейську якість надання сервісу за українськими цінами.
Якщо Ви шукаєте відповідального і перевіреного часом підрядника, а Ваша мета недорогі вантажоперевезення Київ - Україна, цілодобово звертайтеся в нашу компанію за номером (099) 203-95-44.

Київ, область **: 1 км. В межах до 100 км.