вторник, 30 мая 2017 г.

Послуги вантажників

Послуги вантажників: Київ (ціна - 40 грн / год)
Вам потрібні професійні послуги вантажників по Києву? Замовити вантажник Ви може як на певної дати, так і на найближчому час, зателефонувавши в нашому цілодобового диспетчерського центру за телефоном:

+38 099 203 95 44 
+38 073 162 54 58



Ми постійно проводить контроль якості, впроваджує інновації і навчає персонал. Всі наші вантажники працюють тільки на постійній основі і мають київську прописку. Стаж всіх працівників починається від 2-х років. Всі наші вантажники проходять спеціальну підготовку і мають обладнання, що забезпечує можливість швидко вирішувати проблеми пов'язані з переносом особливо габаритних і важких вантажів, таких як піаніно, сейфи та ін.

Ціни на послуги вантажників
Тарифи на роботу одного вантажника *. Ціни дійсні з 02.08.2010

1 година роботи - 40 грн.
Мінімальне замовлення - 2 години
Всього, мінімум - 80 грн.
* Перенесення великогабаритних речей (дивани, шафи, холодильники, пральні машини і т.д.) не поміщаються або відсутній ліфт + 10,00 грн. / Поверх за кожну одиницю, додається до погодинної оплати.
* Сейфи, банкомати, платіжні термінали, піаніно, роялі, ігрові автомати, столи керівника, меблі нестандартних розмірів, будматеріали, верстати і т.д. - договірна оплата.
* Більш детальну інформацію про розрахунок роботи вантажників, а також про вартість перенесення Ваших вантажів уточнюйте у диспетчера

Ми надають послуги вантажників (Київ, область і вся Україна) як окрема послуга, а також як додаткова послуга до вантажоперевезень. При необхідності використовуються підйомники, транспортувальні ремені, домкрати. Немає такої речі, яку ми б не змогли занурити і доставити до місця призначення.

Ми виконуємо:

упаковку вантажів всіх видів, в т.ч. меблів
розбирання / збірка меблі
навантаження / розвантаження великогабаритних вантажі
спуск / підйом вантажів на необхідний поверх
Переймаючись питанням що краще - замовити вантажників або виконати всі вантажні роботи самостійно, у першого варіанта набагато більше позитивних сторін, ніж у другого. Замовляючи послуги вантажників по Києву Ви не тільки економите свій час і здоров'я, а й отримуєте якісні послуги в повному обсязі, тому що ризик пошкодження вантажів при використанні спеціальних пристосувань знижується в рази.

Довірте трудомістку роботу професіоналам своєї справи, зосередившись на організаційної складової. Ви можете покласти на нас все, починаючи від розбирання, пакування та навантаження меблів і інших вантажів, закінчуючи розвантаженням, складанням і подальшою розстановкою по місцях.

Якщо Ви зупинитеся на нашій компанії і вирішите замовити вантажників, ми гарантуємо своєчасне і високоякісне виконання всіх робіт. Ціни на послуги вантажників Київ - Україна, зазначені на сайті завжди актуальні. Уточнити всі Ваші нюанси і задати питання Ви можете, звернувшись в наш цілодобового диспетчерського центру за телефоном (099) 203-95-44.